Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Alles over lidgeld 2016

We maken ons klaar voor ons veertigste seizoen. Dat start op 1 april met een keizerstornooi.

Alles over lidgeld verneem je op de betreffende pagina: klik hier.
Let op: de procedure voor inschrijvingen verloopt nu via de website van Tennis Vlaanderen.

We hopen dat we je ook dit seizoen mogen begroeten!