Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Agenda seizoen 2016

In deze barre weersomstandigheden kun je twee dingen doen. Je hoofd laten hangen, of de rug rechten en vooruit kijken. Uw favoriete tennisclub kiest in ieder geval voor optie 2: wij krijgen met de minuut meer zin in een nieuw seizoen actie op onze terreinen en nabeschouwingen op ons terras bij een hopelijk stralend avondzonnetje! Hier vind je de agenda voor het volledige seizoen zodat jullie mee kunnen aftellen: http://tcoostakker.be/agenda