Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Winteractiviteiten

Het zomerseizoen is weer voorbij gevlogen. De terreinen krijgen nu enkele maanden rust, maar dat wil niet zeggen dat we elkaar niet zullen zien. Ook deze winter hebben we namelijk enkele leuke activiteiten in petto!

Abdij TCO (vrijdag 28 oktober vanaf 20 uur)

Spaghettifestijn (zaterdag 26 november vanaf 19 uur)

Nieuwjaarsontmoeting (zondag 22 januari vanaf 15 uur in Zele)

Nieuwjaarsreceptie (zaterdag 28 januari vanaf 20 uur)Meer info over deze activiteiten vind je in onze agenda.