Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

TCO quiz: hier inschrijven

Op vrijdag 10 maart organiseren we een leuke quiz. Bewijs je parate kennis en win eeuwige TCO-roem!

Ploegen van 4 personen, 20 EUR inschrijving per ploeg.

Klik hier om in te schrijven.