Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Keizerstoernooi - Flower Power

Vrijdag 5 mei vanaf 19.30 uur kronen we de eerste keizer en keizerin van het nieuwe seizoen. Zoals altijd spelen we korte dubbels met wisselende partners. Plezier staat voorop, iedereen is welkom!

In 2017 grijpen we terug naar thema's uit 40 jaar TCO, met in mei "Flower Power". Wie in thema is, verdient 5 bonuspunten voor het keizerstoernooi. We voorzien uiteraard ook hapjes en drankjes in hippiethema.

Laat op Facebook weten dat je aanwezig bent!