Start 2 Tennis

Tennisclub Oostakker wil zoveel mogelijk mensen laten proeven van de fantastische sport die tennis is. TCO organiseert daarom "Start 2 Tennis"-lessen in groepjes van verschillende niveaus. Ook tennissers met al enige ervaring zijn welkom om hun vaardigheiden naar een nog hoger niveau te tillen.

De lessen voor april - mei - juni 2019 zijn helaas volzet!

Prijzen

Wil je snel vooruitgang boeken en privéles volgen of leer je liever rustig de sport kennen in een klein groepje, eventueel met vrienden? TCO biedt lessen aan in groepjes van max. 4 personen. We gaan uit van een lessenreeks van 5 x 1 uur, maar ook hierin kunnen we je in eventuele andere wensen tegemoet komen.

  • Per 4 = € 10 / uur
  • Per 3 = € 12 / uur
  • Per 2 = € 16 / uur
  • Privéles = € 30 / uur

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@tcoostakker.be met onderstaande info:

  • Jouw beschikbaarheid (opties: maandag t.e.m. donderdag, tussen 18:30 en 22:30).
  • Voorkeur groepje (alleen of in groep, met vrienden of andere Start 2 Tennissers).
  • Jouw niveau (wel of geen ervaring met tennis of andere balsporten).

We beantwoorden zo snel mogelijk je mailtje!

Lesgevers

Sarah Claerhout heeft 60 klassementspunten en had ooit het klassement B+2/6. Ze is lid van TC 't Spui in Lier en heeft daar ook haar opleiding als tennislerares gevolgd. Sarah woont intussen echter in Gent en is dus blij dat ze ook dichter bij huis les kan geven bij de club waar ze zelf nog getennist heeft.

Koen Ackerman is niet alleen de persoon die al het langst in het jonge TCO-bestuur zetelt. Hij is ook leerkracht Lichamelijke Opvoeding van beroep en geeft daarnaast tennislessen bij de club van zijn hart. Koen heeft net als Sarah 60 klassementspunten in zowel het enkel- als het dubbelspel.