Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/scripthuis/domains/tcoostakker.be/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Crash + domme webmaster = oeps!

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, is onze website even kapot geweest.

Dat ligt aan een servercrash en het gebrek aan backups. Voor wie zich afvraagt: "Waren die nu echt zo amateuristisch?" Wel... ja, dat waren we.

Helaas is hierdoor een jaar of twee aan inhoud verloren gegaan. Doorheen de weken zul je deze website weer zien groeien. En we hebben ons lesje geleerd: we nemen nu elke dag een backup ;)

Excuses voor het ongemak!